receptie

diensten

Tegenwoordig zien we dat beveiligers ook andere werkzaamheden binnen een organisatie gaan verrichten. In eerste instantie staat de veiligheid van de organisatie centraal. De telefonist(e)/receptionist(e) is werkzaam achter een receptiebalie en in de ontvangsthal is hij en of zij dienstverlenend bezig.

Receptiediensten

De telefonist(e)/receptionist(e) heeft de volgende taken, het verstrekken van algemene informatie, beantwoorden van in- en uitgaande telefoongesprekken op het algemene telefoonnummer en het beantwoorden van niet beantwoorde oproepen op rechtstreekse telefoonnummers, verwelkomt, controleert en registreert de bezoekers van het pand en maakt hen wegwijs bij de opdrachtgever, verzorgt de post, faxverkeer en e-mail en beheert de uitgifte/inname van sleutels.

U zult van onze medewerkers geen administratieve lasten krijgen. Deze werkzaamheden nemen wij u uit handen, omdat de medewerkers bij Prohost Security in dienst zijn.

Een receptioniste nodig?

15 + 2 =

Onze receptionisten

Wij proberen naar wens en behoefte van onze opdrachtgevers te handelen. En daarvoor selecteren wij zorgvuldig de juiste persoon moet op de juiste plek. Wij kunnen u garanderen dat u altijd een ervaren telefonist(e)/receptionist(e) in dienst heeft, omdat wij onze medewerkers goed inwerken in uw bedrijfsprocessen en systemen.

Prohost Security besteedt veel aandacht aan de werving en selectie van hun medewerkers. Onze medewerkers beschikken over een beveiligerdiploma en een administratieve opleiding die aangevuld is met trainingen.
De dienst telefonist(e)/receptionist(e) wordt vaak gecombineerd met andere diensten zoals mobiele surveillance, alarmopvolging of hondenbeveiliging. Wij informeren u graag over deze diensten en de mogelijkheden.

Momenteel hebben wij geen vacatures als receptionist

Onze gegevens

(050) 525 75 15

Locatie

Kattegat 32-4
9723 JP Groningen

Email

info@prohostsecurity.nl

Openingstijden

Tijdens werkdagen van 09:00 – 17:00

 

Stuur ons een bericht

15 + 5 =