Werken bij ProHost Security

Horecabeveiliging

Veiligheid met een Glimlach

Sinds 1 januari 2001 is het voor horecaondernemers wettelijk verplicht om beveiligingspersoneel, zoals horecaportiers, in te huren via erkende beveiligingsbedrijven. Bij Prohost Security nemen wij deze verantwoordelijkheid serieus en bieden wij hoogwaardige beveiligingsoplossingen die uw gasten zowel veiligheid als een warm welkom bieden.

Hier zijn wij trots op

Tevreden klanten
0 +
Ervaren beveiligers
0 +
Jaren ervaring
0 +

Gekwalificeerd en Professioneel Beveiligingspersoneel

Onze horecaportiers zijn zorgvuldig geselecteerd en beschikken over alle benodigde certificeringen, waaronder een erkend beveiligingsdiploma. Daarnaast worden al onze medewerkers grondig gescreend door de politie, wat bijdraagt aan een betrouwbaar en professioneel team dat u en uw gasten kunnen vertrouwen.

Representatieve Uitstraling en Professionaliteit

De horecaportiers van Prohost Security staan bekend om hun representatieve uitstraling. Wij begrijpen dat zij vaak het eerste contactpunt zijn voor uw gasten en daarom is het van cruciaal belang dat zij een positieve indruk maken. Onze portiers zijn niet alleen getraind in veiligheidsprocedures, maar ook in klantenservice, zodat zij gasten op een vriendelijke en professionele manier kunnen verwelkomen.

Veiligheid en Gastvrijheid Hand in Hand

Onze diensten gaan verder dan alleen het bieden van veiligheid; we zorgen voor een gastvrije sfeer waarin uw gasten zich welkom en veilig voelen. Of het nu gaat om een café, nachtclub, of een groot evenement, onze horecaportiers spelen een sleutelrol in het managen van de sfeer en het waarborgen van de orde, zonder de gastvrijheid uit het oog te verliezen.

Maatwerk voor Elke Locatie

Elke horecagelegenheid heeft unieke behoeften en uitdagingen. Wij bieden daarom maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op de kenmerken en eisen van uw locatie. Onze ervaring stelt ons in staat om flexibel en effectief in te spelen op veranderende situaties, altijd met het hoogste niveau van professionaliteit en respect voor uw gasten.

Zorg voor Veiligheid en Gastvrijheid: Neem Nu Contact Op!

Heeft u behoefte aan betrouwbare en professionele horecaportiers die de veiligheid en gastvrijheid van uw onderneming kunnen garanderen? Neem dan vandaag nog contact op met Prohost Security. Wij staan klaar om u te voorzien van de beste beveiligingsoplossingen die naadloos aansluiten bij uw wensen en de verwachtingen van uw gasten.