Werken bij ProHost Security

Diensten

Uw Partner in Beveiliging

ProHost Security, gevestigd in Groningen, is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf met meer dan 24 jaar ervaring. Wij bieden een breed scala aan beveiligingsdiensten en zetten ons in heel Nederland in voor de veiligheid van mensen, middelen, objecten en evenementen. Onze missie is om een veilige omgeving te creëren waarin bedrijven en individuen kunnen floreren.

Hier zijn wij trots op

Tevreden klanten
0 +
Ervaren beveiligers
0 +
Jaren ervaring
0 +

Vacature voor beveiligers

Bij Prohost Security zijn we continu op zoek naar de beste beveiligers. Ook als je nog geen diploma en/of ervaring hebt, komen we graag met je in contact. Neem eens een kijkje op onze vacature pagina, wil je een open sollicitatie doen? Klik dan hier.

Onze Diensten

Objectbeveiliging

De veiligheid in- en om uw object is erg belangrijk. Hiervoor werken wij met de beste objectbeveiligers van in Nederland.

Winkelsurveillance

Steeds meer winkeliers kiezen voor beveiliging om ongewenste situaties te voorkomen.

Evenementenbeveiliging

De beveiliging is een belangrijk deel van uw evenementen. Werk daarom samen met de beste ESO-gediplomeerde beveiligers van Prohost Security.

Receptiediensten

Onze receptionisten zullen de komst van uw gasten hartelijk verwelkomen. Tevens kunnen onze receptionisten goed de veiligheid waaborgen.

Horecabeveiliging

Tijdens het uitgaan moet iedereen verzekerd zijn van zijn of haar veiligheid. Daarom bieden wij gediplomeerde horecaportiers die stevig in hun schoenen staan.

Neem contact op

Ontdek hoe ProHost Security uw organisatie kan helpen met toonaangevende beveiligingsoplossingen. Neem contact op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat. Uw veiligheid is onze prioriteit.