Werken bij ProHost Security

Opleiding

Word een gecertificeerde beveiligingsexpert bij ProHost Security

Bij ProHost Security begrijpen we het belang van professionele training en ontwikkeling in de beveiligingsindustrie. Onze opleidingen zijn ontworpen om je niet alleen de noodzakelijke kennis en vaardigheden te bieden, maar ook de certificeringen die je nodig hebt om te excelleren als beveiliger. Of je nu aan de slag wilt gaan in objectbeveiliging, evenementenbeveiliging of als horecaportier, wij hebben de expertise en de middelen om je carrière naar een hoger niveau te tillen. Ontdek onze opleidingsprogramma’s en zet de eerste stap naar een veiligere toekomst.

No data was found

Zet Nu De Volgende Stap in Je Carrière!

Heb je een van onze opleidingen voltooid of ben je op zoek naar mogelijkheden om je pas verworven vaardigheden in praktijk te brengen? Ontdek spannende carrièremogelijkheden bij ProHost Security. Wij bieden diverse vacatures die perfect aansluiten bij jouw nieuwe expertise. Of je nu interesse hebt in objectbeveiliging, evenementenbeveiliging of als horecaportier wilt werken, wij hebben de ideale plek voor jou om te beginnen.

Onze Diensten

Objectbeveiliging

De veiligheid in- en om uw object is erg belangrijk. Hiervoor werken wij met de beste objectbeveiligers van in Nederland.

Winkelsurveillance

Steeds meer winkeliers kiezen voor beveiliging om ongewenste situaties te voorkomen.

Evenementenbeveiliging

De beveiliging is een belangrijk deel van uw evenementen. Werk daarom samen met de beste ESO-gediplomeerde beveiligers van Prohost Security.

Receptiediensten

Onze receptionisten zullen de komst van uw gasten hartelijk verwelkomen. Tevens kunnen onze receptionisten goed de veiligheid waaborgen.

Horecabeveiliging

Tijdens het uitgaan moet iedereen verzekerd zijn van zijn of haar veiligheid. Daarom bieden wij gediplomeerde horecaportiers die stevig in hun schoenen staan.