winkel

surveillance

Een winkelsurveillant verricht zijn werkzaamheden in open objecten zoals winkels, winkelcentra’s, warenhuizen en openbare ruimtes. Een winkelsurveillant biedt veiligheid aan uw winkelpersoneel en aan uw winkelend publiek. Door de aanwezigheid van een winkelsurveillant krijgen deze mensen een veilig gevoel in uw winkel.

Winkelsurveillance

Met winkelsurveillance wordt de kans op winkeldiefstal, fraude en agressiviteit kleiner.

Doordat u te maken heeft met een open object is de kans op winkeldiefstal, fraude en agressiviteit groter. Er wordt nog steeds betaald met contant geld wat ook weer veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Om deze redenen is het verstandig om iemand in huis te hebben die constant oplet dat er niets gestolen word en lastige mensen aanspreekt op hun gedrag.

Een winkelsurveillance nodig?

2 + 12 =

Onze winkelsurveillances

Een winkelsurveillant heeft de volgende taken, het lopen van controlerondes, hij/zij treedt op bij incidenten, houdt toezicht op goederen- en geldstromen, controleert brand- en vluchtwegen, zorgt voor ontruiming bij calamiteiten en is contant aan het opletten of alles wel veilig is. Tevens biedt een winkelsurveillant service aan winkelende mensen, bijvoorbeeld door ze de weg te wijzen en door ze te helpen als ze bijvoorbeeld bestolen zijn. Meestel werkt een winkelsurveillant in een team maar loopt eigenlijk al zijn rondes alleen. Door middel van portofoons houden ze contact met hun collega’s.

Voor een totaalpakket aan veiligheid voor uw winkel bent u bij Prohost Security aan het juiste adres!

Onze gegevens

(050) 525 75 15

Locatie

Kattegat 32-4
9723 JP Groningen

Email

info@prohostsecurity.nl

Openingstijden

Tijdens werkdagen van 09:00 – 17:00

 

Stuur ons een bericht

8 + 4 =

Share This