Winkelsurveillance

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”Met winkelsurveillance wordt de kans op winkeldiefstal, fraude en agressiviteit kleiner” font_container=”tag:h1|text_align:right” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1457099843240{margin-top: 0px !important;}”][vc_single_image image=”125″ alignment=”right”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”Winkelsurveillance” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1457099380968{margin-top: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1457099408508{margin-bottom: 15px !important;}”]Een winkelsurveillant verricht zijn werkzaamheden in open objecten zoals winkels, winkelcentra’s, warenhuizen en openbare ruimtes. Een winkelsurveillant biedt veiligheid aan uw winkelpersoneel en aan uw winkelend publiek. Door de aanwezigheid van een winkelsurveillant krijgen deze mensen een veilig gevoel in uw winkel.

Doordat u te maken heeft met een open object is de kans op winkeldiefstal, fraude en agressiviteit groter. Er wordt nog steeds betaald met contant geld wat ook weer veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Om deze redenen is het verstandig om iemand in huis te hebben die constant oplet dat er niets gestolen word en lastige mensen aanspreekt op hun gedrag.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”Service aan winkelende mensen” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1457099462265{margin-top: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1457099437531{margin-bottom: 15px !important;}”]Een winkelsurveillant heeft de volgende taken, het lopen van controlerondes, hij/zij treedt op bij incidenten, houdt toezicht op goederen- en geldstromen, controleert brand- en vluchtwegen, zorgt voor ontruiming bij calamiteiten en is contant aan het opletten of alles wel veilig is. Tevens biedt een winkelsurveillant service aan winkelende mensen, bijvoorbeeld door ze de weg te wijzen en door ze te helpen als ze bijvoorbeeld bestolen zijn. Meestel werkt een winkelsurveillant in een team maar loopt eigenlijk al zijn rondes alleen. Door middel van portofoons houden ze contact met hun collega’s.

Voor een totaalpakket aan veiligheid voor uw winkel bent u bij Prohost Security aan het juiste adres![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator border_width=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_cta h2=”Ben je op zoek naar winkelsurveillance? Wil je meer weten over onze werkwijze?” color=”mulled-wine” add_button=”bottom” btn_title=”Direct contact” btn_style=”custom” btn_custom_background=”#ba001d” btn_custom_text=”#ffffff” btn_i_type=”openiconic” btn_i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-ok” btn_add_icon=”true” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.prohostsecurity.nl%2Fcontact%2F||”]Ben jij voor een winkel of winkelcentrum op zoek naar winkelsurveillance of een winkelsurveillant? Of wil je misschien hier meer informatie over hebben? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.[/vc_cta][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”283″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_cta h2=”Kom jij ons team versterken als winkelsurveillant? ” color=”mulled-wine” add_button=”bottom” btn_title=”Direct reageren” btn_style=”custom” btn_custom_background=”#ba001d” btn_custom_text=”#ffffff” btn_i_type=”openiconic” btn_i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-ok” btn_add_icon=”true” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.prohostsecurity.nl%2Fcontact%2F||”]Ben jij op zoek naar leuk werk? En dan bedoelen we echt leuk werk! Door onze snelle groei zijn wij regelmatig op zoek naar horecaportiers! Ben je in het bezit van de juiste papieren? Wil jij bij een leuk en goed bedrijf werken waar waardering, teamwork en ontwikkeling hoog in het vaandel staan? Reageer dan snel![/vc_cta][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator border_width=”2″][/vc_column][/vc_row]