Vacature beveiliging Utrecht

Werken als beveiliger bij één van de grootste beveiligingsbedrijven van Nederland? Prohost Security groeit en is momenteel op zoek naar beveiligers in Utrecht!

Vacature beveiliging Utrecht

Wij groeien hard! Dat is erg mooi als bedrijf zijnde maar ook voor jou als beveiliger op zoek naar die éne mooie vacature in de beveiliging! Doordat wij groeien houdt dit in dat wij continu op zoek zijn naar gemotiveerde beveiligers die het beveiligingsvak begrijpen. Een beveiliger die in iedere situatie juist weet te handelen. 

Dit is ook waar Prohost Security als bedrijf voor staat. Een bedrijf die in alle aspecten professionaliteit maar ook doelgericht werken uitstraalt. Professionials die van aanpakken weten en het niet erg vinden net die ene stap extra te zetten. Uiteraard mag jij als collega die professionaliteit ook van ons verwachten. 

Wij hebben een vacature beveiliger open staan voor horecabeveiliger, evenementenbeveiliger en zoeken voor Utrecht een horecaportier. 

Wil jij je diploma als beveiliger halen? Of heb jij je diploma en wil je contact over onze vacatures? Bel ons  op nummer 050 525 75 15 of vul het contactformulier in.

Vacature beveiliging Utrecht

9 + 2 =

Vacature beveiliging Utrecht

Wil jij werken als beveiliger en heb je een diploma als (evenementen) beveiliger? Misschien heb je zelfs al wel ervaring als beveiliger. Dan hebben wij meerdere vacatures open staan voor jou. We zouden graag met jou in contact willen komen om te kijken of deze bij jou passen. Zullen we samen een kop koffie drinken en de mogelijkheden bespreken? We nodigen je uit om het contactformulier in te vullen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op. Vacature beveiliging Utrecht, vacature beveiliging Groningen, vacature beveiliging Drenthe, vacature beveiliger Gelderland.

Wil jij werken als beveiliger maar heb je nog niet de juiste papieren? Geen probleem wij helpen je graag hiermee. Sterker nog, in sommige gevallen bieden wij jou de diploma voor beveiliger volledig aan. Vul je gegevens in bij het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! 

Onze gegevens

(050) 525 75 15

Locatie

Kattegat 32-4
9723 JP Groningen

Email

info@prohostsecurity.nl

Openingstijden

Tijdens werkdagen van 09:00 – 17:00

 

Stuur ons een bericht

Share This