Receptiediensten

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”Receptiediensten zonder administratieve lasten” font_container=”tag:h1|text_align:right” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1457105841421{margin-top: 0px !important;}”][vc_single_image image=”125″ alignment=”right”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”Receptiediensten” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1457105674278{margin-top: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1457105688994{margin-bottom: 15px !important;}”]Tegenwoordig zien we dat beveiligers ook andere werkzaamheden binnen een organisatie gaan verrichten. In eerste instantie staat de veiligheid van de organisatie centraal. De telefonist(e)/receptionist(e) is werkzaam achter een receptiebalie en in de ontvangsthal is hij en of zij dienstverlenend bezig. De telefonist(e)/receptionist(e) heeft de volgende taken, het verstrekken van algemene informatie, beantwoorden van in- en uitgaande telefoongesprekken op het algemene telefoonnummer en het beantwoorden van niet beantwoorde oproepen op rechtstreekse telefoonnummers, verwelkomt, controleert en registreert de bezoekers van het pand en maakt hen wegwijs bij de opdrachtgever, verzorgt de post, faxverkeer en e-mail en beheert de uitgifte/inname van sleutels.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”Meer dan telefonist(e)” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1457105790144{margin-top: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1457105724866{margin-bottom: 15px !important;}”]U zult van onze medewerkers geen administratieve lasten krijgen. Deze werkzaamheden nemen wij u uit handen, omdat de medewerkers bij Prohost Security in dienst zijn.

Wij proberen naar wens en behoefte van onze opdrachtgevers te handelen. En daarvoor selecteren wij zorgvuldig de juiste persoon moet op de juiste plek. Wij kunnen u garanderen dat u altijd een ervaren telefonist(e)/receptionist(e) in dienst heeft, omdat wij onze medewerkers goed inwerken in uw bedrijfsprocessen en systemen.

Prohost Security besteedt veel aandacht aan de werving en selectie van hun medewerkers. Onze medewerkers beschikken over een beveiligerdiploma en een administratieve opleiding die aangevuld is met trainingen.
De dienst telefonist(e)/receptionist(e) wordt vaak gecombineerd met andere diensten zoals mobiele surveillance, alarmopvolging of hondenbeveiliging. Wij informeren u graag over deze diensten en de mogelijkheden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator border_width=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_cta h2=”Ben je op zoek naar een beveiliger die de receptiediensten kan overnemen? Wil je meer weten over onze werkwijze?” color=”mulled-wine” add_button=”bottom” btn_title=”Direct contact” btn_style=”custom” btn_custom_background=”#ba001d” btn_custom_text=”#ffffff” btn_i_type=”openiconic” btn_i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-ok” btn_add_icon=”true” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.prohostsecurity.nl%2Fcontact%2F||”]Ben jij voor een feest of evenement op zoek naar beveiligers? Of wil je misschien hier meer informatie over hebben? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.[/vc_cta][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”283″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator border_width=”2″][/vc_column][/vc_row]