persoons

beveiliging

In deze tijd is het nemen van een persoonsbeveiliger geen taboe meer. Nederland, het land dat wordt geroemd om zijn tolerantie en vrijheid van meningsuiting, wordt de laatste tijd opgeschrikt door een aantal afschuwelijke gebeurtenissen. De maatschappij verhard en de dreiging van terroristische aanslagen wordt steeds groter. Dit heeft ook gevolgen voor u. Politici, artiesten en particulieren laten zich steeds vaker bijstaan door een persoonsbeveiliger. Een persoonsbeveiliger geeft u veiligheid. Hij beschermt u zodat u niet wordt lastig gevallen of u iets lichamelijk wordt aangedaan.

Persoonsbeveiliging

Prohost Security overlegt met de client wat de wensen zijn. Men moet daarbij denken aan vragen zoals: “Moet de persoonsbeveiliger op de achtergrond blijven of juist zichtbaar zijn?” “Hoe wil men dat de persoonsbeveiliger zich gedraagt?”

De persoonsbeveiligers van Prohost Security volgen een interne opleiding waarbij tal van situaties worden behandeld. Dit zijn een aantal basisprincipes, aangevuld met situaties uit de praktijk. Op deze wijze blijft onze manier van aanpak up to date en kunnen we streven naar een werkwijze waarbij de klant volledig tevreden is.

Een persoonsbeveiliger nodig?

4 + 13 =

Onze persoonsbeveiligers

De persoonsbeveiligers van Prohost Security werken zelfstandig, professioneel en discreet.

Voor een totaalpakket aan veiligheid voor uw winkel bent u bij Prohost Security aan het juiste adres!

Evenementenbeveiliging is geen eenvoudige zaak. Toch blijkt uit onze ervaring dat beveiliging vaak de sluitpost is van het evenement en van de begroting. Dat terwijl beveiliging toch een zeer belangrijk aspect is van een evenement. Denkt u er eens aan hoeveel geld u kunt besparen als u een adequate toegangscontrole heeft. Als er geen lekken in uw terrein of object zitten waardoor mensen zonder te betalen naar binnen kunnen gaan of naar buiten gaan met gestolen goederen. Evenementenbeveiliging vraagt om een goed en gedegen plan.

Onze gegevens

(050) 525 75 15

Locatie

Kattegat 32-4
9723 JP Groningen

Email

info@prohostsecurity.nl

Openingstijden

Tijdens werkdagen van 09:00 – 17:00

 

Stuur ons een bericht

8 + 11 =

Share This