ons verhaal

Prohost Security is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf, gestationeerd in de stad Groningen en werkzaam in geheel Nederland. Al 20 jaar zetten wij ons in heel Nederland in voor de veiligheid van mensen, middelen, objecten en evenementen.

Beveiligingsbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring

Onze naam is opgebouwd uit drie woorden: pro, host en security. De woorden representeren stuk voor stuk onze kernwaarden. Wij zijn een professionele partner in beveiliging. We werken alleen met gediplomeerde en ervaren beveiligers. Wij werken georganiseerd volgens vooraf opgestelde plannen en afspraken. Prohost Security en haar beveiligers zijn betrokken, klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Beveiliging is een samenspel tussen menskracht en technologie. Samen met jouw als opdrachtgever kijken we naar de inzet hiervan om het beste resultaat in beveiliging te bereiken.

Onze missie?
Het beveiligen van mensen, middelen, objecten en evenementen doen wij met passie, met oog voor kwaliteit en professionaliteit. Met onze beveiliging waarborgen we jouw veiligheid en zetten we ons in voor de algemene veiligheid van de samenleving.

Sinds 1998

Prohost Security is een centrumorganisatie waarin de werkunits direct verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van de algemene orde en veiligheid binnen jouw organisatie. De operationeel manager van deze units is op locatie en is gesprekspartner van de opdrachtgever. Op deze wijze heeft u altijd een directe lijn waar u adviezen, afspraken, contacten en evaluatie van onze diensten kunt bespreken.

De operationeel manager staat in contact met de centrumorganisatie welke vierentwintig uur per dag operationeel is. Op deze manier kan hij direct en adequaat reageren en acteren bij verandering en calamiteiten. 

Door middel van ondersteuning van de centrumorganisatie zowel in menskracht als in technologie kunnen wij een honderd procent garantstelling en back-up garanderen.

Collega's

Tevreden relaties

Evenementen per jaar

Onze gegevens

(050) 525 75 15

Locatie

Kattegat 32-4
9723 JP Groningen

Email

info@prohostsecurity.nl

Openingstijden

Tijdens werkdagen van 09:00 – 17:00

 

Stuur ons een bericht

Share This