Objectbeveiliging | mobile surveillant | vacatures

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_custom_heading text=”objectbeveiliger/
mobilesurveillant” font_container=”tag:h2|text_align:right” google_fonts=”font_family:Exo%3A100%2C100italic%2C200%2C200italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Vacature objectbeveiliger/mobiele surveillant

Functie omschrijving
Prohost Security zoekt voor in de regio Groningen voor verschillende opdrachtgevers naar objectbeveiligers/mobiele surveillanten.

Werken bij Prohost Security
Ons werk doet er toe! Dus jouw bijdrage ook! Als beveiliger neem je soms beslissingen die een grote impact hebben op de veiligheid van mensen.
Onze collega’ s zetten zich dagelijks in om dat te bewerkstelligen. Dat vraagt om flexibele, gemotiveerde en goed geschoolde medewerkers.

Wil jij met onze collega’s daar een steentje aan bijdragen?

Functieomschrijving
Als objectbeveiliger/mobiele surveillant houd je preventief toezicht door controlerondes te lopen en eventuele onregelmatigheden op te merken. Je bent veel met de bedrijfsauto op pad. Hoewel je veel vrijheid hebt en solo werkt, ben je een echte teamplayer. Je neemt passende maatregelen bij (dreigende) calamiteiten. Je bent verantwoordelijk voor het sleutelbeheer en daarnaast kun je verantwoordelijk zijn voor de toegangscontrole en het eventueel ontvangen en registreren van bezoekers.

Functie eisen
-Je bent in het bezit van diploma beveiliger 2 of gelijkwaardig.
-Wij zien graag dat jij je BHV, EHBO of AED certificaat hebt.
-Je bent in het bezit van een rijbewijs en liefst eigen vervoer
-Je hebt kennis van Microsoft office
-Je bent flexibel ingesteld en vindt onregelmatige werktijden geen probleem
-Woonachtig in de omgeving
-Je bent representatief en hebt een professionele werkhouding
-Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen
-Je bent alert, zelfstandig en stressbestendig

Leverancier van veiligheid
Prohost Security is een toonaangevend beveiligingsbedrijf uit noord Nederland. Wij staan voor bijna 17 jaar ervaring, opgedaan in alle facetten van het beveiligingsvak. Prohost Security staat voor kwaliteit, expertise en leiderschap.

Prohost Security, wij zijn leverancier van veiligheid.

Contact
Lijkt jou dit een leuke functie en voldoe je aan bovenstaande functie eisen?
Reageer dan door je cv (voorzien van pasfoto) met brief naar info@prohostsecurity.nl te mailen en wij nemen dan contact met jou op.

 **let op: TIJDELIJK IS DEZE VACATURE GESLOTEN**

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Direct reageren!” color=”green” add_icon=”left” i_icon_fontawesome=”fa fa-arrow-down” i_color=”black”]Werken bij een mooi bedrijf met enthoustiaste collega’s? Reageer dan snel en laten wij een kop koffie drinken![/vc_cta][vc_tta_accordion style=”modern” c_icon=”” active_section=”0″][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-arrow-right” add_icon=”true” title=”Vul hier je gegevens in!” tab_id=”1458338235035-67d10107-5419e4a8-8079″]

Naam

Achternaam

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail

Ik reageer op de vacature:
Horecaportier GroningenEvenementen beveiligerHorecaportier UtrechtHorecaportier TilburgBeveiliger algemeenOpen sollicitatieStage plaats

Graag ontvangen wij jouw cv met recente foto!

CV Uploaden

Vertel in het kort je motivatie en waarom wij een kop koffie gaan drinken

[/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]