Objectbeveiliging

Objectbeveiliging kan juist geld opleveren

beveiliging diensten

Objectbeveiliging

Een gangbare gedachte van ondernemers is, dat beveiliging een kostenpost is die geen geld oplevert. Het tegendeel is waar. Als men werkt met beveiliging levert dat niet een zichtbare winst op maar er wordt wel geld bespaard op andere kostenposten. Door het beveiligen van een bouwterrein kan de diefstal van gereedschappen en materialen worden teruggedrongen. Door het beveiligen van bedrijfsterreinen kunnen inbraken en vernielingen aan het pand worden teruggedrongen. Dit zijn nog maar twee voorbeelden van zaken die u op jaarbasis veel geld kunnen schelen.

Maar objectbeveiliging is een breder begrip. Een objectbeveiliger werkt mee in uw organisatie. Hij regelt, indien gewenst, het sleutelbeheer, vervult baliediensten zoals toegangscontrole, doet de brand- en sluitronden en meer van deze werkzaamheden. Een objectbeveiliger is tijdens vaste tijden in het pand aanwezig.ls.

Nazorg

De objectbeveiligers van Prohost Security verlenen ook nazorg. Stel dat er een ruit is gebroken dan zullen wij ervoor zorgen dat deze direct wordt vervangen. Het kan ook zo zijn dat er sleutels zijn verdwenen. De objectbeveiligers van Prohost Security zullen dan zorgen dat de sloten worden vervangen. Wij begrijpen dat nazorg ook een belangrijk onderdeel van ons vak is!

Prohost Security heeft een ruim pakket van mogelijkheden op gebied van het beveiligen van uw eigendommen. U kunt hierbij denken aan alarmopvolging, mobiele surveillance of hondenbeveiliging. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van beveiliging van uw bedrijf of object.

Wil jij een object laten beveiligen? Wil je meer weten over onze werkwijze?

Ben jij op zoek naar professionele beveiligers voor het beveiligen van een object? Of wil je misschien hier meer informatie over hebben? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

beveiliging diensten

Kom jij ons team versterken als objectbeveiliger?

Ben jij op zoek naar leuk werk? En dan bedoelen we echt leuk werk! Door onze snelle groei zijn wij regelmatig op zoek naar objectbeveiligers! Ben je in het bezit van de juiste papieren? Wil jij bij een leuk en goed bedrijf werken waar waardering, teamwork en ontwikkeling hoog in het vaandel staan? Reageer dan snel!