object

beveiliging

Een gangbare gedachte van ondernemers is, dat beveiliging een kostenpost is die geen geld oplevert. Het tegendeel is waar. Als men werkt met beveiliging levert dat niet een zichtbare winst op maar er wordt wel geld bespaard op andere kostenposten. Door het beveiligen van een bouwterrein kan de diefstal van gereedschappen en materialen worden teruggedrongen. Door het beveiligen van bedrijfsterreinen kunnen inbraken en vernielingen aan het pand worden teruggedrongen. Dit zijn nog maar twee voorbeelden van zaken die u op jaarbasis veel geld kunnen schelen.

Objectbeveiliging

Maar objectbeveiliging is een breder begrip. Een objectbeveiliger werkt mee in uw organisatie. Hij regelt, indien gewenst, het sleutelbeheer, vervult baliediensten zoals toegangscontrole, doet de brand- en sluitronden en meer van deze werkzaamheden. Een objectbeveiliger is tijdens vaste tijden in het pand aanwezig is.

De objectbeveiligers van Prohost Security verlenen ook nazorg. Stel dat er een ruit is gebroken dan zullen wij ervoor zorgen dat deze direct wordt vervangen. Het kan ook zo zijn dat er sleutels zijn verdwenen. De objectbeveiligers van Prohost Security zullen dan zorgen dat de sloten worden vervangen. Wij begrijpen dat nazorg ook een belangrijk onderdeel van ons vak is!

Een objectbeveiliger nodig?

7 + 9 =

Onze objectbeveiligers

Prohost Security heeft een ruim pakket van mogelijkheden op gebied van het beveiligen van uw eigendommen. U kunt hierbij denken aan alarmopvolging, mobiele surveillance of hondenbeveiliging. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van beveiliging van uw bedrijf of object.

 

Onze gegevens

(050) 525 75 15

Locatie

Kattegat 32-4
9723 JP Groningen

Email

info@prohostsecurity.nl

Openingstijden

Tijdens werkdagen van 09:00 – 17:00

 

Stuur ons een bericht

1 + 15 =

Share This