Leren als beveiliger

Jij gaat misschien leren als beveiliger! Dat is mooi want in de beveiligingsbranche aan de slag gaan is super leuk en je werkt vooral in een uitdagende branche! 

Leren als beveiliger

Ben jij een beveiliger of wil je het beveiliger 2 diploma graag behalen? Eén gegeven staat vast, het vak als beveiliger moet je in je hebben. Werken als beveiliger is een vak en houdt grotendeels in dat jij je mannetje durft te staan. Wees gerust, ook dat ga je leren tijdens de opleiding tot beveiliger. Doordat Prohost Security in een behoorlijke groei zit zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega’s. Nieuwe collega’s die het vak als beveiliger begrijpen en goed (durven) uit te voeren.

Wij hebben een vacature beveiliger open staan voor horecabeveiliger, evenementenbeveiliger en zoeken voor Utrecht een horecaportier.  

Wil jij je diploma als beveiliger halen? Of heb jij je diploma en wil je contact over onze vacatures? Bel ons  op nummer 050 525 75 15 of vul het contactformulier in.

Werken als beveiliger?

7 + 5 =

Werken als beveiliger

Wil jij werken als beveiliger en heb je een diploma als (evenementen) beveiliger? Misschien heb je zelfs al wel ervaring als beveiliger. Dan hebben wij meerdere vacatures open staan voor jou. We zouden graag met jou in contact willen komen om te kijken of deze bij jou passen. Zullen we samen een kop koffie drinken en de mogelijkheden bespreken? We nodigen je uit om het contactformulier in te vullen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Wil jij werken als beveiliger maar heb je nog niet de juiste papieren? Geen probleem wij helpen je graag hiermee. Sterker nog, in sommige gevallen bieden wij jou de diploma voor beveiliger volledig aan. Vul je gegevens in bij het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! 

Onze gegevens

(050) 525 75 15

Locatie

Kattegat 32-4
9723 JP Groningen

Email

info@prohostsecurity.nl

Openingstijden

Tijdens werkdagen van 09:00 – 17:00

 

Stuur ons een bericht

Share This