horecaportier

Sinds 1 januari 2001 is het verplicht om als horecaondernemer het beveiligingspersoneel (horecaportier)in te huren via een beveiligingsbureau. Het personeel van het beveiligingsbureau is in het bezit van een beveiligingsdiploma en is tevens gescreend door de politie.

Horecaportier/Gastheer

Sinds 1 januari 2001 is het verplicht om als horecaondernemer het beveiligingspersoneel (horecaportier) in te huren via een beveiligingsbureau. Het personeel van het beveiligingsbureau is in het bezit van een beveiligingsdiploma en is tevens gescreend door de politie. 

Het personeel van Prohost Security werken niet als portier maar als gastheren. Wij werken mee in uw organisatie. Wij bewaken de veiligheid van u, uw personeel, en de gasten maar wij staan ook de klanten te woord, wijzen de weg en verlenen eerste hulp. Wij vinden dat onze gastheren een visitekaartje zijn van ons bedrijf maar ook van uw bedrijf.

Een Horecaportier nodig?

7 + 14 =

Onze horecaportiers/Gastheren

Prohost Security gaat verder met de selectie van zijn personeel. Er is een goede samenwerking met de politie en de gemeente. Regelmatig zijn er overleggen tussen deze partijen en Prohost Security. Tijdens deze besprekingen komen zaken naar voren als wetgeving, evaluatie van de afgelopen periode en risicodata in verband met voetbal, feesten en festivals.

Wij doen dit om constant op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen om zo onze kwaliteit naar de klant te verhogen. Wij zijn dan ook trots dat Prohost Security door politie en gemeente wordt aangeraden als beveiligingsbureau

Het personeel van Prohost Security werken niet als portier maar als gastheren. Wij werken mee in uw organisatie. Wij bewaken de veiligheid van u, uw personeel, en de gasten maar wij staan ook de klanten te woord, wijzen de weg en verlenen eerste hulp. Wij vinden dat onze gastheren een visitekaartje zijn van ons bedrijf maar ook van uw bedrijf…..

Ben je op zoek naar een horecaportier? Wil je meer weten over onze werkwijze?

Ben jij voor een feest, evenement of voor vast op zoek naar een horecaportier? Of wil je misschien hier meer informatie over hebben? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Kom jij ons team versterken als horecaportier?  Ben jij op zoek naar leuk werk? En dan bedoelen we echt leuk werk! Door onze snelle groei zijn wij regelmatig op zoek naar horecaportiers! Ben je in het bezit van de juiste papieren? Wil jij bij een leuk en goed bedrijf werken waar waardering, teamwork en ontwikkeling hoog in het vaandel staan? Reageer dan snel!

Onze gegevens

(050) 525 75 15

Locatie

Kattegat 32-4
9723 JP Groningen

Email

info@prohostsecurity.nl

Openingstijden

Tijdens werkdagen van 09:00 – 17:00

 

Stuur ons een bericht

13 + 9 =