evenementen

beveiliging

Evenementenbeveiliging is geen eenvoudige zaak. Toch blijkt uit onze ervaring dat beveiliging vaak de sluitpost is van het evenement en van de begroting. Dat terwijl beveiliging toch een zeer belangrijk aspect is van een evenement. Met de juiste evenementenbeveiligers wordt jouw evenement een veilig feestje!

Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging is geen eenvoudige zaak. Toch blijkt uit onze ervaring dat beveiliging vaak de sluitpost is van het evenement en van de begroting. Dat terwijl beveiliging toch een zeer belangrijk aspect is van een evenement.

Denkt u er eens aan hoeveel geld u kunt besparen als u een adequate toegangscontrole heeft. Als er geen lekken in uw terrein of object zitten waardoor mensen zonder te betalen naar binnen kunnen gaan of naar buiten gaan met gestolen goederen. Evenementenbeveiliging vraagt om een goed en gedegen plan.

Een evenementbeveiliger nodig?

8 + 8 =

Onze horecaportiers/Gastheren

Prohost Security neemt graag de gehele organisatie van de beveiliging van u over. Dat is weer een zorg minder voor u. Wij maken na de oriënterende gesprekken met u een plan van aanpak waarin wij al uw wensen opnemen. Wij adviseren u en bieden u onze ervaring en professionaliteit aan. Kortom, Prohost Security denkt met u mee.

Wij stellen u vragen zoals: “Wat voor soort evenement wordt er georganiseerd?” “Moet er bij de toegang worden gefouilleerd?” “Is er continue bewaking gewenst van kostbare apparatuur?

Het is ook mogelijk dat wij voor de evenementenbeveiliging een beveiligingsplan voor u schrijven. Hierin staan zaken als: “Zijn er voldoende EHBO’ers?” “Zijn de vergunningen geregeld?” “Wat te doen met voorwerpen die in beslag worden genomen?” Kortom, als u de beveiliging aan Prohost Security overlaat heeft u meer tijd voor andere zaken. Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Wij doen dit door geplande besprekingen en tussentijdse evaluaties. 

Evenementenbeveiliging is geen eenvoudige zaak. Toch blijkt uit onze ervaring dat beveiliging vaak de sluitpost is van het evenement en van de begroting. Dat terwijl beveiliging toch een zeer belangrijk aspect is van een evenement. Denkt u er eens aan hoeveel geld u kunt besparen als u een adequate toegangscontrole heeft. Als er geen lekken in uw terrein of object zitten waardoor mensen zonder te betalen naar binnen kunnen gaan of naar buiten gaan met gestolen goederen. Evenementenbeveiliging vraagt om een goed en gedegen plan.

Onze gegevens

(050) 525 75 15

Locatie

Kattegat 32-4
9723 JP Groningen

Email

info@prohostsecurity.nl

Openingstijden

Tijdens werkdagen van 09:00 – 17:00

 

Stuur ons een bericht

2 + 2 =

Share This