evenementen beveiliging opleiding

Jij komt te werken op de leukste en gezelligste festivals en evenementen van Nederland. Je krijgt van ons je diploma tot evenementenbeveiliger en gaat direct al aan de slag en verdienen! Zo werkt dat bij ons!

Evenementen beveiliging opleiding

Opleiding tot evenementen beveiliger

Lijkt het jou leuk en een uitdaging om tot professioneel evenementenbeveiliger opgeleid te worden? Ben je flexibel (vooral in de weekenden), sta je fysiek en mentaal redelijk stevig in je schoenen? Lijkt het je leuk om met een enthousiast team samen (soms lange) dagen te maken en een belangrijke bijdrage te leveren aan de veiligheid op evenementen en festivals? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het beveiligen van een evenement is een vak apart. Soms is het best hard aanpoten, kijk er niet te luchtig tegenaan! Echter is de sfeer en de aanwezigheid van bijna altijd vrolijke mensen de mooiste werkomgeving voor de leukste (bij) baan!

De opleiding evenementenbeveiliger bestaat uit twee delen, een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theorie gedeelte wordt afgesloten met een officieel SVPB examen.

Lessen en materiaal

Je volgt één dag in de week gedurende drie weken drie colleges van 7 uur. In deze 3 weken begeleiden wij jou zodat je klaar bent voor je theorie examen en om het praktijkdeel (betaalde stage) in te gaan.

Examen

Na het theorie examen positief afgerond te hebben ga je het praktijkdeel in. Ook hierin begeleiden wij jou goed en krijg je direct al een aardige vergoeding. Na afronding van het praktijkdeel ben je klaar voor het praktijkexamen ESO.

Na succesvol afronden van je theorie en praktijkgedeelte ontvang je het officiële diploma als evenementenbeveiliger. Met dit diploma mag je direct aan de slag als evenementenbeveiliger maar je kan je ook simpel inschrijven voor het verkorte MBO 2 beveiliger programma. Ook hier willen wij jou mee helpen.

Evenementen beveiliging opleiding gratis

 

Aanmelden of vragen?

2 + 5 =

evenementen beveiliging opleiding
evenementen beveiliging opleiding
evenementen beveiliging opleiding

Opleiding evenementen beveiliging

Wil jij werken als beveiliger en heb je een diploma als (evenementen) beveiliger? Misschien heb je zelfs al wel ervaring als beveiliger. Dan hebben wij meerdere vacatures open staan voor jou. We zouden graag met jou in contact willen komen om te kijken of deze bij jou passen. Zullen we samen een kop koffie drinken en de mogelijkheden bespreken? We nodigen je uit om het contactformulier in te vullen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op. Werken als beveiliger in Utrecht, werken als beveiliger in Groningen, werken als beveiliger in Drenthe, werken als beveiliger in Gelderland.

Wil jij werken als beveiliger maar heb je nog niet de juiste papieren? Geen probleem wij helpen je graag hiermee. Sterker nog, in sommige gevallen bieden wij jou de diploma voor beveiliger volledig aan. Vul je gegevens in bij het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! 

Onze gegevens

(050) 525 75 15

Locatie

Kattegat 32-4
9723 JP Groningen

Email

info@prohostsecurity.nl

Openingstijden

Tijdens werkdagen van 09:00 – 17:00

 

Stuur ons een bericht

Share This