Bhv cursus Groningen

BHV Cursus Groningen

BHV Cursus Groningen

€119,-
all in

BHV cursus Groningen

BHV cursus Groningen

BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Een bedrijfshulpverlener is verantwoordelijk voor het verlenen van eerste hulp. Het begeleiden van een ontruiming maar ook voor het bestrijden van een beginnende brand.

BHV is verplicht

Sinds 1994 eist de Arbo wet (artikel 15) dat iedere werkgever de veiligheid van klanten en medewerkers kan garanderen door het aanstellen van BHV-ers. Er moet dus altijd een bedrijfshulpverlener binnen het bedrijf aanwezig zijn.

Waarom BHV

Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren, helaas hebben nu eenmaal soms niet alles onder controle. Een goed opgeleide bedrijfshulpverlener kan tijdens incidenten en calamiteiten het verschil maken. Soms zelfs tussen leven en dood. Je bent een bedrijfshulpverlener wanneer je (met goed gevolg) een BHV cursus hebt afgerond.

Een medewerker die onwel wordt, een valpartij, diepe schaaf- en snijwonden, kortsluiting, brand, ook op het werk zit een ongeluk in een klein hoekje. Om vervelende gevolgen van een bedrijfsongeval te voorkomen is het van belang om een deskundige bedrijfshulpverlener binnen het bedrijf te hebben. Niet alleen omdat het vanuit de Arbo-wet verplicht is maar des te meer om vervelende situaties te voorkomen.

Waarom BHV cursus volgen?

Veilige werkomgeving
Voldoe aan wetgeving
Slaagkans
Zelfverzekerd in situaties
Verhoog overlevingskans

Locatie BHV Groningen

Bel mij voor meer informatie

Ook de BHV cursus voor €119,- euro volgen? Vul je gegevens rechts in en wij nemen direct contact op om de aanmelding of vragen door te nemen!