BHV cursus Groningen

BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Een bedrijfshulpverlener is verantwoordelijk voor het verlenen van eerste hulp. Het begeleiden van een ontruiming maar ook voor het bestrijden van een beginnende brand.

BHV cursus Groningen

Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren, helaas hebben nu eenmaal soms niet alles onder controle. Een goed opgeleide bedrijfshulpverlener kan tijdens incidenten en calamiteiten het verschil maken. Soms zelfs tussen leven en dood. Je bent een bedrijfshulpverlener wanneer je (met goed gevolg) een BHV cursus hebt afgerond.

Een medewerker die onwel wordt, een valpartij, diepe schaaf- en snijwonden, kortsluiting, brand, ook op het werk zit een ongeluk in een klein hoekje. Om vervelende gevolgen van een bedrijfsongeval te voorkomen is het van belang om een deskundige bedrijfshulpverlener binnen het bedrijf te hebben. Niet alleen omdat het vanuit de Arbo-wet verplicht is maar des te meer om vervelende situaties te voorkomen.

Vraag informatie aan

8 + 12 =

Onze BHV cursus

Sinds 1994 eist de Arbo wet (artikel 15) dat iedere werkgever de veiligheid van klanten en medewerkers kan garanderen door het aanstellen van BHV-ers. Er moet dus altijd een bedrijfshulpverlener binnen het bedrijf aanwezig zijn.

Tijdens onze BHV cursus leer je onder andere hoe je een brand blust (of juist wanneer niet), hoe je een gebouw moet ontruimen, hoe je wonden moet verzorgen, het herkennen van botbreuken en wat hiermee te doen, het herkennen van een hartaanval en hoe hiermee om te gaan. Dit zijn een aantal zaken die men leert tijdens onze BHV cursus. 

De cursus zal een dag duren en is van 09:00 – 17:00 uur. Koffie en thee is de gehele dag gratis te verkrijgen en tussen de middag zorgen wij voor een heerlijke lunch. Bij het goed doorlopen van de cursus ontvang je een certificaat en de BHV pas. Deze pas is een jaar geldig. 

Onze gegevens

(050) 525 75 15

Locatie

Kattegat 32-4
9723 JP Groningen

Email

info@prohostsecurity.nl

Openingstijden

Tijdens werkdagen van 09:00 – 17:00

 

Stuur ons een bericht

4 + 5 =

Share This