Wij

Prohost Security

Beveiligingsbedrijf in het noorden

Prohost Security is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf, gestationeerd in de stad Groningen. Al 15 jaar zetten wij ons in heel Nederland in voor de veiligheid van mensen, middelen, objecten en evenementen.

Onze naam is opgebouwd uit drie woorden: pro, host en security. De woorden representeren stuk voor stuk onze kernwaarden. Wij zijn een professionele partner in beveiliging. We werken alleen met gediplomeerde en ervaren beveiligers. Wij werken georganiseerd volgens vooraf opgestelde plannen en afspraken. Prohost Security en haar beveiligers zijn betrokken, klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Beveiliging is een samenspel tussen menskracht en technologie. Samen met jouw als opdrachtgever kijken we naar de inzet hiervan om het beste resultaat in beveiliging te bereiken.

Missie
Het beveiligen van mensen, middelen, objecten en evenementen doen wij met passie, met oog voor kwaliteit en professionaliteit. Met onze beveiliging waarborgen we jouw veiligheid en zetten we ons in voor de algemene veiligheid van de samenleving.

Met onze beveiliging waarborgen we jouw veiligheid en die van de samenleving

Primus Interpares

‘de eerste onder de gelijken’

Een goed begin is het halve werk, onze beveiliging begint dan ook met het opstellen van een doordacht plan. Dat doen wij door goed te luisteren naar jouw als opdrachtgever, door samen te werken en door vooraf goede afspraken te maken. Zo bereiken we een optimaal resultaat in beveiliging.

De leiding van Prohost Security werkt als ‘Primus Interpares’, wat inhoudt: ‘de eerste onder de gelijken’. Er wordt leiding gegeven op basis van vertrouwen en respect.

Prohost Security is een centrumorganisatie waarin de werkunits direct verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van de algemene orde en veiligheid binnen jouw organisatie. De operationeel manager van deze units is op locatie en is gesprekspartner van de opdrachtgever. Op deze wijze heeft u altijd een directe lijn waar u adviezen, afspraken, contacten en evaluatie van onze diensten kunt bespreken.
De operationeel manager staat in contact met de centrumorganisatie welke vierentwintig uur per dag operationeel is. Op deze manier kan hij direct en adequaat reageren en acteren bij verandering en calamiteiten.

Door middel van ondersteuning van de centrumorganisatie zowel in menskracht als in technologie kunnen wij een honderd procent garantstelling en back-up garanderen.

Onze expertise in beveiliging uit zich in vier takken van sport:
PS Events: Evenement beveiliging en horecabeveiliging PS Business: Object beveiliging, alarmbeveiliging, receptiebeveiliging, winkelsurveillance en mobile surveillance PS Academy: Opleiding tot Beveiliger en horecaportier en cursussen in conflicthantering, control & restraint, zelfverdediging, bhv, vca, agressietraining en kinderreanimatie PS Expertise: advies, crisisbeheer, security management.