Beveiliging ziekenhuis

Een ziekenhuis is niet alleen voor personeel, patiënten en bezoekers vrij toegankelijk maar iedereen die naar binnen wil met welke reden dan ook.  Daarom is de beveiliging van een ziekenhuis belangrijk en vraagt om inzet van professioneel en ervaren personeel. 

Beveiliging ziekenhuis

Veiligheid is erg belangrijk in het ziekenhuis. Doordat een ziekenhuis niet een echt  deurbeleid hanteert is de toegang voor iederéén vrij. Voor personeel, patiënten en bezoekers is het van belang dat ze zich veilig voelen maar daarnaast vooral ook veilig zijn!

Naast de veiligheid van personen in het ziekenhuis is het van belang dat ook goederen en inventaris zo min mogelijk toegankelijk zijn voor onbevoegden. Beschermt tegen diefstal en onder andere fraude. 

Prohost Security heeft hier voor u de oplossing. Met onze ervaren en goed opgeleide beveiligers (gastheren) zorgen wij ervoor dat uw personeel ongehinderd door kan gaan met zorg bieden terwijl de veiligheid van mensen, omgeving en goederen is gewaarborgd.

  • Erkend beveiligingsbedrijf
  • Ervaren gediplomeerde beveiligers
  • Ruime ervaring in de zorg
  • Flexibel en direct inzetbaar
  • Gescreend en goedkeuring door Ministerie van Justitie

beveiliging ziekenhuis beveiliging ziekenhuis beveiliger beveiliging ziekenhuis beveiligers

 

 

Beveiliging ziekenhuis nodig?

1 + 1 =

Beveiliging ziekenhuis

Heeft u interesse in professionele beveiliging voor uw ziekenhuis of bent u op zoek naar andere zorgbeveiliging? Prohost Security komt graag met u in contact.

U kunt een email sturen naar info@prohostsecurity of gewoon bellen met ons telefoonnummer 050 525 75 15. Ook is het mogelijk om via bovenstaand contactformulier een bericht achter te laten. 

Kom jij ons team versterken als beveiliger in het ziekenhuis? Wij zijn regelmatig op zoek naar ervaren beveiligers met het diploma beveiliger 2. Stuur jouw cv met motivatie naar info@ prohostsecurity.nl of neem contact op via het formulier. 

Onze gegevens

(050) 525 75 15

Locatie

Kattegat 32-4
9723 JP Groningen

Email

info@prohostsecurity.nl

Openingstijden

Tijdens werkdagen van 09:00 – 17:00

 

Stuur ons een bericht

2 + 1 =

Share This